Hvordan lage cupcake-blomst

Her kommer fremgangsmåten på hvordan jeg lagde cupcake-blomsten:
Først og fremst må du finne ei blomsterpotte som har både rett størrelse og farge. Jeg valgte en lilla med søtt blomster-mønster på! Jeg tenkte også på at den måtte være lang, og litt bred øverst! 


Den grønne tingen dere ser, heter oasis og er for å stikke blomster i. Jeg formet denne til en kule som jeg stakk cupcakesene i. Neste gang kommer jeg ikke til å bruke oasis, siden det ikke er formelig, men en isoporkule! Men det går jo an å bruke oasis, det er bare litt mer krevende.

 

Glemte å ta bilder av selve "kulen" jeg lagde. Men dere ser formen på kulen på dette bildet, er bare at jeg har dekket den med sølvpapir!
Så dekket jeg den nok en gang med et grønt, tynt papir!
Som blomster brukte jeg vanlig sjokolade-cupcakes, og tok av papiret på de! En annen anbefaling er at hvis du ikke vil ha synlige hull, bruker du minicupcakes i stedet! 
Deretter festet jeg cupcakesene på kula! Jeg brukte sånne grillspyd, som er litt lengre enn tannpirkere. Men tannpirkere funker fint det også!På dette bildet ser dere hullene jeg snakket om! Uansett hvordan jeg vendte på cupcakesene, ble det slike hull! Men jeg prøvde å skjule dem ved å sprøyte i mellom, så det skulle se ut som småblomster.

Jeg brukte to forskjellige kremer, den lilla er smørkrem og den hvite er hvit sjokolade-krem! Jeg begynte først med å sprøyte Wilton roser, men så gikk jeg over til litt mer ruffle-aktig roser som var mye kulere! Alle rosene er sprøytet med tip 2D.

Her er ihvertfall resultatet:

 

2 kommentarer

Andrea Ikkelita

13.06.2012 kl.10:55

Det du lager er kjempefint, Katrine!

Jeg lurer på om du kan legge ut oppskrift og fremgangsmåte på hvordan du lager "rosetopp" på muffinsene? Jeg aner ikke hvordan man skal ha på kremen for å få til roseblader på muffinsen, om du skjønner! :) Om du lager video, eller viser det bare med bilder og ord kan du velge selv, men jeg er bare fryktelig nysgjerrig på hvordan du gjør det. Blir veldig inspirert!

katrine

13.06.2012 kl.11:07

aww, tusentakk andrea! såklart, skal prøve å få det til neste uke :-)

Skriv en ny kommentar

hits