Kremost frosting

Denne kremost-frostingen m vre den beste jeg har laget! Den har en mild kremost smak og har en perfekt konsistens som gjr at den er kjempe lett dekorere med!

Oppskrift

200 g smr

4 dl melis

200 g philadelphiaost naturell

1 ts vaniljesukker

1 ss sitronsaft eller 1 ss sitronessens (kan slyfes)

Framgangsmte


Miks smr og vaniljesukker mykt


Tilsett melis, philadelphia og sitronessens


Miks alt godt sammen, og frostingen er ferdig!

Vaniljefrosting



Ingredienser

120 g smr

0,4 dl melk

ca. en pakke melis

1,5 ts vaniljeekstrakt

Fremgangsmte


Ha smr i en bolle og pisk det mykt.


Ha i melk og litt melis. Pisk dette godt og tilsett deretter vaniljeessens.


Tilsett melis litt etter litt til du fr en fast frosting.



(Den ene cupcakesen verst i hjrnet er hvit sjokoladekrem!!)

Hvit sjokoladekrem

En av de beste kremene som er oppfunnet! Denne er veldig enkel bruke, og m vre den enkleste frostingen farge! Den har ogs en annen smak enn vanlig smrkrem!



Oppskrift

4 dl melis

230 g smr

200 g hvit sjokolade

2 ss vaniljeessens


Ha smr og melis i en bolle


Miks dette godt sammen


Smelt sjokoladen over vannbad! Men vr obs, hvit sjokolade er ikke som vanlig sjokolade. Hvit sjokolade m passes p, og rres i nesten hele tiden, fordi den lett brenner seg og blir klumpete!


Tilsett den smeltede sjokoladen og vaniljeessens og miks godt sammen!


Ferdig sjokoladekrem klar til bruk! Passer bde som topping p cupcakes og kaker!:-)



Sjokoladekrem

Her kommer oppskrift p en kjempegod sjokoladekrem som smelter p tunga og passer perfekt til cupcakes!



Oppskrift(gir nok til ca 24 cupcakes)

200 g smr

200 g sjokolade (jeg bruker dronning kokesjokolade)

3 dl melis

1-2 ss vaniljeessens

Framgangsmte

Ha alle ingrediensene i en bolle unntatt sjokoladen.Smelt deretter sjokoladen over vannbad eller i mikroen, og ha oppi bollen og miks alt godt sammen!






//Oppskrift tatt fra passion4baking

Les mer i arkivet Juni 2015 Mai 2015 Mars 2015
hits