Bursdagskake og cakepops

På fredag feiret søstra mi bursdag, og da lagde jeg ei kake og cakepops til henne!:-) Her er bilder:

 

EDDERKOPP-KAKE

Kaka er laget av sukkerbrød, vaniljekrem, krem og frukt, og trukket i marsmallow-fondant. Bokstavklossene og perlekanten er laget av ferdigfarget fondant. Edderkoppen er laget av brownies med et lag svart candy melts utenpå og strø, øyne av fondant og ben av lakris.

Søt perlekant ja? Lagde den med moulden dere ser på bildet over :-)

 

CAKEPOPS


Cakepopsen er laget på samme måte som edderkoppen, med brownies, candmelts, strø, øyne av fondant og lakris-ben. Hvis dere ikke vet hva cakepos er, så bruker jeg å forklare dette som "kake-på-pinne", og de er spiselige!Dåpskake

Da var dåpskaka ferdig og levert! Valgte denne gangen litt lysere farger, synes det er så fint med lyse blå på dåpskake. Jeg fikk også fri tøyler, bare at den skulle være litt lik den forrige. All blomster-pynt er laget av blomsterpasta, babyen, "teppet" babyen ligger på og bokstavene er laget av fondant og kaka er trukket i marsmallow-fondant. Pynt til dåpskakeI dag har det vært fullt kjør igjen, og jeg har laget masse pynt til dåpskaka jeg skal levere (og lage ferdig) til i morgen! Blir mye av den samme pynten som den forrige dåpskaka jeg laget, men har også noen nye ting! Å lage pynt tar tiiid, men det er jo så gøy! Elsker å få bakeoppdrag!:-)Snakkes i morgen, da legger jeg ut bilder av den ferdigpyntede kaka! :)

Express Vanilla Cupcakes


Disse vaniljecupcakesene er gode og raske å lage, noe som alle klarer! Og den har en like enkel framgangsmåte som sjokoladecupcakesene!!


Ingredienser 12 cupcakes:

125 g smør

3 egg

190 g mel

1 1/2 ts bakepulver

150 g sukker

1 dl melk

1 ts vaniljesukker

 

Framgangsmåte


Ta frem alle ingrediensene


Ha alle ingrediensene i en bolle..


og miks i ca 4 minutter eller til røra er fluffy.


Ferdig røre! Den skal bli ganske lys!Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca. 18-20 minutter

Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015 » Mars 2015
hits